Dağıtım Panoları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Geri dön
Dağıtım Panoları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Dağıtım Panoları Hakkında Bilinmesi Gerekenler


Dağıtım panolarının sayesinde enerji, kaynağın en doğru ve güvenilir şekilde yapı içerisinden dağıtılmasını sağlanmaktadır. Enerji ana kablo dağıtım panosuna geldikten sonra kesiciler vasıtasıyla ikincil devrelere dağıtılmaktadır.  Cihazın maksimum performansı için uygun güç dağılımının sağlanması gerekmektedir. 


Her yapı için farklı özellikleri olan ana dağıtım panoları kullanılmaktadır. Tek kapılı panolar basit uygulamalarda kullanılır. 4 yönlü, 8 yönlü ve 16 yönlü konfigürasyonlarda bulunan tek kapı dağıtım panoları tercih edilmektedir. Çift kapılı panolar ise daha ağır işlerde kullanılır. Uygulama ve bağlantı sayıları için çift kapılı dağıtım panosu tercih edilmektedir.


Gelişen tasarımlar ile birlikte dağıtım panoları, kullanılan alanlarda estetiği bozabilecek görüntüden oldukça uzaklaşmıştır. Ev, ofis, iş yeri veya dağıtım panolarının kullanıldığı her alanda çeşitli tasarımlarda kullanılan dağıtım panoları üretilmektedir.


Tecrübeli enerji sistemleri firmaları ile kurulumu kolaylıkla yapılan ana dağıtım panoları için firma garanti sağlamaktadır. Kolay kullanımı ile bir problem yaşanmaması için çalışılan dağıtım panolarını uygun fiyatlarla alabileceğiniz Hv Enerji ile birlikte hangi ana dağıtım panosunun ihtiyacınızı karşılayabileceğini öğrenebilirsiniz.